NexGolf

13/03/2015
Jaa kavereillesi:
/// NexGolf Golf 2015 -messuilla

13.03.2015

Jaa kavereillesi:

NexGolf oli mukana 6. - 8..3. Helsingin Messukeskuksessa järjestetyillä Golf 2015 -messuilla. Osastomme herätti paljon kiinnostusta niin golfareiden, kuin kenttien keskuudessa.

Messuilla esittelemämme keskeiset asiat olivat:

  • NexGolf Premium -palvelu pelaajalle
  • Teetime.fi -palvelun mobiiliapplikaation julkaisu
  • Teetime.fi -varaukset ovat kuluttajille täysin maksuttomia
  • NexGolfin jäsenpuolen ulkoasun uudistus

NEXGOLF PREMIUM -PALVELU

Alkukesästä julkaistava NexGolf Premium - palvelu tuo jäsenille paljon hyviä ja hyödyllisiä lisäominaisuuksia NexGolfiin. Palveluun kuuluu keskeisesti NexGolf Premium -mobiilisovellus, joka tulee ladattavaksi sovelluskauppoihin palvelun julkistamisen yhteydessä. Mobiilisovellus on maksuton, mutta itse Premium-palvelun vuosimaksu on kuluttajille 19,90 €. Palvelu hankintaan NexGolfin kautta.

Premium-palvelun ominaisuuksia ovat mm. ajanvaraus- ja vahvistustoiminnot, kilpailuilmoittautumiset, sekä lisäksi mobiilituloskortti, jolla tasoituskierrosmerkinnän voi tehdä suoraan NexGolfiin, omat kilpailut kavereiden kesken, laajat oman pelin tilastointimahdollisuudet, sekä useat viestintäominaisuudet.

Kuluttajilta saamamme palaute oli erittäin positiivista, minkä lisäksi palvelu herätti paljon kiinnostusta golfkenttien ja osakeyhtiöiden edustajissa. Useat osakeyhtiöt ilmaisivat halunsa tarjota NexGolf Premiumin kaikille osakkailleen ja pelioikeuden haltijoilleen osakasetuna.

TEETIME.FI -PALVELUN MOBIILIAPPLIKAATION JULKAISU

Teetime.fi -palveluun on julkaistu mobiiliapplikaatio Androidille ja iOS-käyttöjärjestelmälle. Windows Phonelle sovellus julkaistaan parin viikon sisällä. Sovellus on ladattavissa sovelluskaupasta

Android

iOS / iPhone

 

Teetime.fi mobiiliapplikaatiolla voit kätevästi varata tiiausajan lähes sataan eri seuraan ja yli 120 eri kentälle suoraan mobiililaitteellasi! Lisäksi voit määritellä suosikkikenttäsi ja saada rahanarvoisia etuja ja Äkkilähtötarjouksia suosikkikentiltäsi.

 

TEETIME.FI -VARAUKSET OVAT KULUTTAJILLE TÄYSIN MAKSUTTOMIA

Kaudella 2014 Teetime.fi-palvelussa oli käytössä 4 € varausmaksu per varaustapahtuma, joka perittiin pelaajalta kentällä. Kaudelle 2015 olemme poistaneet tämän varausmaksun ja nyt varaaminen on pelaajille täysin maksutonta!

 

NEXGOLFIN JÄSENPUOLEN ULKOASUN UUDISTUS

NexGolfin jäsenpuolen käyttöliittymä tulee muuttumaan kauden alussa täysin uudenlaiseksi. Merkittävämpänä muutoksena uuden värimaailman ja modernin ulkoasun lisäksi on heti kirjautumisen jälkeen jäsenelle avautuva “kojelauta”, jossa esitetään paljon erilaista tietoa mm. jäsenen oman pelin kehityksestä.

Etusivun lisäksi myös muut jäsentoiminnot uudistuvat ja esimerkiksi ajanvarausnäkymä on tehty entistä paremmin tämän päivän tarpeita vastaavaksi. Näkymien suunnittelussa on otettu huomioon jatkuvasti yleistyvä mobiililaitteiden, kuten älypuhelimien, tablettien ja padien käyttö.

Uutisten aihealueet